Programszervezés és közreműködés

Ha rendezvényedre közreműködőt keresel, jó helyen jársz. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre. Keress minket, egyeztess velünk! Elérhetőségeinken minden kérdésedre szívesen válaszolunk. info@hencidatanc.hu

Gyermekprogramok

Élőzenés gyermekfoglalkozások, gyermektáncházak, hangszerbemutató, népi játszóház levezetése.

Táncház

Élőzenés moldvai táncház levezetése tánctanítással szalagavatókon, esküvőkön, táborokban, ifjúsági programokon és egyéb rendezvényeken színesítő elemeként és önálló programként egyaránt.

Népzenei produkciók

Népzenei kiskoncert, hangszerbemutatóhangulatkoncert, aláfestő zene nyílt- vagy zártkörű rendezvényeken, táncegyüttesek moldvai népzenei kísérete.

Csapatépítő tréningek

Bízd ránk csapatépítő tréninged programjának összeállítását és lebonyolítását! A népművészeti tematika mellett otthonosan mozgunk a közösségi játékok világában is.

Teljeskörű programszervezés

Akkor is keress minket, ha teljeskörű programszervezést bíznál ránk. Vállaljuk táborok, népzenei, népművészeti témájú programok szervezését és lebonyolítását.

Flashmobok

Tömegeket megmozgató flashmobokat, utcai megmozdulásokat is örömmel szervezünk. Szerte a nagyvilágban, természetesen! 🙂

Akik már megbíztak bennünk

Korábbi programjaink:

Rendszeres, saját szervezésű programjaink mellett az évek során változatos helyszíneken, rendezvényeken bukkantunk fel közreműködőként, és népszerűsítettük kulturális örökségünket fiatalok és idősebbek körében egyaránt.
Olvass bele, milyenek voltak az eddigi események, amelyeket szerveztünk.

 • fiatal, lelkes, hozzáértő csapat

 • népművészeti foglalkozások

 • teljeskörű programszervezés

 • Várunk fergeteges évadnyitó táncházunkba moldvai és vonós muzsikával!!! A táncházat régi helyszínünkön kezdjük, a Párbeszéd Házában majd a Kis Fecske Presszóban folytatjuk a mulatságot. Gyere el, ismerj meg minket és a próbahelyünket! Így kedvet kaphatsz, [...]

 • Várunk szeretettel középhaladó tánccsoportunkba! időpont: szept.14-től csütörtökönként 18:30-21:00 helyszín: Párbeszéd Háza (1085 Bp. Horánszky u. 20.) Pedro terem korosztály: 18-35 évesek Gyere el első próbánkra szeptember 14-én!

 • Szeptembertől KEZDŐ SZÉKI néptánctanfolyamot indítunk!!! Várunk szeretettel ha szeretnél belekóstolni a népi világba, egy jót táncolni és egyben egy jó kis közösség tagja lenni! Rendszeresen szoktunk együtt kirándulni, táncházakba menni és szervezni, társasozni, tréning hétvégékre [...]

 • Jelentkezhettek a VI. Hencida Családi Táborba

  Kedves Érdeklődők! Elindult a jelentkezés a VI. Hencida Családi Táborba. Minden részletet megtaláltok a honlapunkon, jelentkezni pedig az űrlap kitöltésével tudtok. Olvassátok át figyelmesen az információk, mert a szállásfoglalással kapcsolatos szokások idén változnak. Nagyon örülnénk, [...]

 • Megvan az időpont, elindult a jelentkezés!

  2018. júliusában immár negyedik alkalommal Hencida Családi Tábor. Már él a jelentkezési felület, március 15-ig 10% kedvezménnyel csatlakozhattok hozzánk. Siessetek, hamar fogynak a helyek. 🙂 További információk ezen az oldalon.