Kinek? // A nagydoboronyi Irgalmas Samaritánus Református Gyermekotthonban élő óvodás és iskolás korú gyermekeknek.

Mire? // Tanszerekre, hogy megfelelő eszközökkel kezdhessék a következő tanévet, és nekik csak a tanulással kelljen foglalkozniuk. Az adományokból közel 70 gyermek iskolakezdését könnyíthetjük meg közösen.

Hogyan segíthetsz? // Leginkább pénzadománnyal tudsz segíteni. Ha mással szeretnéd támogatni kezdeményezésünket, kérjük, lépj velünk kapcsolatba, hogy megbeszéljük, el tudjuk-e juttatni felajánlásodat a gyermekotthonba.

  • Banki átutalással: MagNet Bank 16200223 – 10030668. Hogy adományod célját pontosan beazonosíthassuk, utalásodkor a megfelelő rovatba írd be a Kárpátalja szót.
  • Adománygyűjtő alkalmainkon, melynek következő időpontja: 2017. június 10. 18:00-22:00 Hencida Táncház, Párbeszéd Háza, Budapest, Horánszky u. 20.

Adományozási szintek:
500 Ft támogatásból három füzetet tudnak vásárolni a gyerekeknek
1000 Ft támogatásból egy csomag gyurmát és egy vízfestéket vásárolhatnak a csoportnak.
2000 Ft támogatásból két teljesen felszerelt tolltartót állíthatnak össze a nevelők.
5000 Ft támogatás egy jobb minőségű iskolatáska vásárlását fedezi.
10 000 Ft egy gyermek szükséges felszerelését biztosítja.

Mit adunk cserébe? // Add meg elérhetőségeidet, hogy az adomány átadásáról és a gyermekotthonban tett látogatásunkról részletes képes beszámolóval köszönjük meg felajánlásodat.

Háttér // Egyesületünkkel kárpátaljai magyar közösségeket látogatunk meg 2017 őszén, ahol táncházakat, gyermekfoglalkozásokat tartunk. Bízunk benne, hogy személyes jelenlétünkkel és odafordulásunkkal néhány örömteli pillanatot, biztatást vihetünk; a tanszereikre gyűjtött adománnyal pedig anyagi segítséget is adhatunk a nehéz sorsú határon túli gyerekek, fiatalok számára!
Ha szívesen segítenél akár egy gombóc fagyi vagy egy korsó sör árával, most megteheted. Ha erre nincs lehetőséget, figyelmet is adhatsz, oszd meg gyűjtésünk hírét ismerőseid, barátaid körében.

Info // info@hencidatanc.hu, facebook.com/hencidatanc

Adományozott szervezet //
Irgalmas Samaritánus Református Gyermekotthon
Nagydobrony, Csongori út 119,
Ungvári járás, Kárpátalja, UA-89463

Szerezzünk együtt örömöt!