Hencida Családi Tábor 2017-08-18T04:56:20+00:00

Hencida Családi Tábor

2015. óta szervezzük családi- és ifjúsági táborunkat magyarországi, határon túli és a diaszpórában élő, főként kisgyermekes családok számára.
Az egy hét során programunk összeállításánál néphagyományainkra építünk, amit közösségi programokkal egészítünk ki. Fő célunk, hogy tartalmas időt töltsünk együtt, kihasználjuk a táj, a falu, a helyiek és a táborvezető csapat adottságait, szórakozva tanuljunk. Népi kultúránk mellett nagy hangsúlyt fektetünk táj és ember viszonyára, természeti környezetünk megismerésére.

Jelentkezés

Következő táborunk időpontja

2017-es táborunk sikeresen lezajlott, a 2018-as időpontja még egyeztetés alatt. Kérjük nézz vissza oldalunkra később!
Jelentkezés

A programokról bővebben

Táborunk helyszíne a fenntartható faluként is ismert Gömörszőlős, ami lenyűgöző természeti környezete mellett építészeti és kulturális örökségével vett le minket a lábunkról. A parányi helyi közösség, az ökoturisztikai lehetőségek évről évre mágnesként vonzanak bennünket vissza. És az a hangulat… Reméljük ti is szeretitek majd!

Helyszín, szállás, étkezés

Helyszín:

Gömörszőlős, Borsod-Abaúj-Zemplén megye.

Szállás:

– összkomfortos szobákban,
– sátorban, saját felszereléssel.

Étkezés:

Házias, helyben készült ételek napi 4x (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora), amit az Ökológiai Intézet biztosít számunkra.
Egyéni étrend igényeiteket a jelentkezési lap kitöltésénél jelezhetitek.

Jelentkezés, árak

Szervezés alatt…

Információ: tabor@hencidatanc.hu

Miért válassz minket?

 • Fiatal, nagy tapasztalattal rendelkező, szakképzett táborvezető csapat.
 • Tartalmas időtöltés minden korosztály számára.
 • Gyönyörű, nyugodt környezet.
 • Új ismeretek, új közös élmények szerzése.
 • Befogadó, nyitott közösség.

Rólunk mondták

“Nagyon szerettünk Veletek lenni az elejétől a végéig. Olyan hangulatot teremtettetek, amire visszagondolva karácsonyig erőt meríthetünk és feltöltődhetünk.”

“Szeretjük Gömörszőlőst, szeretnénk ide visszatérni, még a kisebb gyermekek is biztonsággal tudnak egyedül közlekedni a helyszínek között (és erre nagyon büszkék!).”

“Gyermekbarát programok, igazán gyermekbarát szervezőkkel.”

“A gyerekkel barátságosak voltatok. Mindent úgy szerveztetek, hogy senki se unatkozzon.”

„A helyszín ideális, a programok színvonalasak és változatosak, jókedvűek. Tetszett a hozzáállásotok: látszott, hogy komolyan veszitek, értéket közvetítetek. Minden korosztálynak kínáltatok valamit. Nem volt egy unalmas perc sem, de mégsem volt túlfeszített a program. Köszönjük szépen!”

„Sok szép élményt gyűjtöttem: csűrmozi, mesék, játékok, gyerektáncház, kiváló ételek. Julcsi és Laci zseniálisan tanítottak minden korosztálynak. Mindenkinek tudtatok biztosítani korosztályhoz, nemhez és érdeklődéshez illő programokat. A zenészek jófejek és nagyon ügyesek voltak. A helyszínt szerettem, szerintem nem volt benne hiba.”

„Köszönjük ezt az élménydús hetet. Óriási eredmény, ha a résztvevők szinte egyöntetűen várják a következő ilyen tábort. Mi hárman, ha lehetséges lesz, biztosan jövőre is megyünk.”

A tábor vezetők hozzáállásával, gyerekcentrikusságával és a gyönyörű a táborozáshoz ideális környezettel voltunk a leginkább elégedettek. Ja, és az ételek is fincsik voltak!

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

Jó az egyensúly a kötött programok és a (szabadon választható) szabad programok között. Nagyszerű az ellátás!

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

Nagyon kedves, segítőkész, jól szervezett társaság vezette a tábort, sokoldalú programok, jó hangulat a táncházban és a kirándulásokon, izgalmas játékok, csodálatos környezet (gyönyörű táj, parasztházak!).

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

Szuperek vagytok! Le a kalappal!

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

Csak így tovább!!!

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

Korábbi táborok élménybeszámolói

 • Ilyen volt II. Családi Táborunk

  A légkör. Nem a tánc, nem a kézművesség, nem a természetjárás… Persze ezek is. De ami valóban számított, ami valóban hatott ránk, ami meghozta a kedvünk, ami még sokáig éreztette a hatását, ami igazán [...]

 • Lezárult első családi- és ifjúsági táborunk

  Első nyári táborunkat az Aggtelektől délre található, nyugodt, kis faluban Gömörszőlősön rendeztük meg 2015 júliusában. Egyhetes programunkon 39 résztvevőt láttunk vendégül. Az életkort tekintve nagy volt a szórás, a 0-60 közötti korosztály igényeit kellett kielégítenünk, de [...]

Kapcsolat

   Táborunkat idén a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.